HANTVERKSGRUPPEN

Vi är ett femtontal i gruppen som träffas varje onsdag i bageriet på museet, där vi inspireras att göra olika alster. Vi söker idéer till attraktiva och kvalitativa produkter, som kan attrahera våra köpare. Intäkterna tillfaller oavkortat föreningen. Broderade väskor, klädsamma mössor och hattar, miljövänliga kassar, varma vantar, sjalar, muddar och sockor är några av våra produkter. I år har vi sålt våra handarbeten på Elfviksdagen, Julmarknaden och framförallt på vår traditionella Höstmarknad i S:ta Annagården, men vår produktion finns alltid i Museiboden.

Gruppansvarig: Eva Häger.

I gruppen ingår Ansa Nordzell, Ragna Bergström, Birgit Heineroth, Margareta Hjelmstedt, Eva Häger, Maud Lilja, Barbro Liljequist, Ingrid Lomfelt, Karin Morten, Tiia Severin, Ulla Strömberg, Ulla Tolhammar, Birgit Warghagen, Ingrid Åkerström, Christina Ademyr, Marina Paleoca och Eva Svensson.

Höstmarknaden är vårt stora evenemang, där serveras det kaffe med hembakat bröd, våra handarbeten finns till försäljning, lotterier med fina priser, tombola med vinster skänkta från företagare på Lidingö, bokbord och ett mycket eftertraktat loppis. Den dagen samlas de flesta aktiva i föreningen för att hjälpa till.

Tag del av ett stort utbud av våra produkter via följande länk:

Hantverksgruppen_Lidingö Museum mappen