HANTVERKSGRUPPEN

Vi är ett femtontal i gruppen som träffas varje onsdag i bageriet på museet, där vi inspireras att göra olika alster. Vi söker idéer till attraktiva och kvalitativa produkter, som kan attrahera våra köpare. Intäkterna tillfaller oavkortat föreningen. I år har vi sytt ett lapptäcke. Vår duktiga brodös har även i år broderat dukar och kuddar. Klädsamma mössor, miljövänliga kassar, varma vantar, muddar och sockor är några av våra produkter. I år har vi sålt våra handarbeten på Elfviksdagen, Julmarknaden och framförallt på vår traditionella Höstmarknad i S:ta Annagården, men delar av vår produktion finns alltid i Museiboden.

I gruppen ingår Ansa Nordzell, Elisabet Hultberg (sammankallande),
Ragna Bergström, Birgit Heineroth, Margareta Hjelmstedt, Eva Häger, Ingrid Lomfelt, Maud Lilja, Barbro Liljequist, Ingrid Lomfelt, Karin Morten, Tiia Severin, Kerstin Sjöberg, Ulla Strömberg, Eva Svensson,
Ulla Tolhammar, Birgit Warghagen, Ingrid Åkerström.

Höstmarknaden är vårt stora evenemang, där serveras det kaffe med hembakat bröd, våra handarbeten finns till försäljning, lotterier med fina priser, tombola med vinster skänkta från företagare på Lidingö, bokbord och ett mycket eftertraktat loppis. Den dagen samlas de flesta i aktiva i föreningen för att hjälpa till.

Tag del av ett stort utbud av våra produkter via följande länk:

Hantverksgruppen_Lidingö Museum mappen